Σχολή Αυθεντικού Παραδοσιακού Ninjutsu στη Θεσσαλονίκη

Bujinkan Sakushin Dōjō – Ninjutsu Thessaloniki – Bujinkan Budō Taijutsu
Traditional Japanese Martial Art – 伝統的な日本武道
Γιατί να επιλέξω Ninjutsu (忍術);
Το Ninjutsu (忍術) είναι μια αληθινή πολεμική τέχνη και όχι μαχητικό sport.

Είναι η πληρέστερη πολεμική τέχνη που υπάρχει και εμπεριέχει στην διδασκαλία της οτιδήποτε μπορεί να διδαχθεί κάποιος πάνω στην ένοπλη και άοπλη μάχη. Θεωρείται ως η ιδανικότερη πολεμική τέχνη για αυτοάμυνα, γιατί χρησιμοποιεί το σώμα του αντιπάλου με ένα τόσο έξυπνο τρόπο που δεν απαιτεί ιδιαίτερη μυϊκή δύναμη, εκμεταλλεύοντας τις αδυναμίες του ανθρώπινου σώματος. Στην διδασκαλία του Ninjutsu (忍術) εμπεριέχονται χτυπήματα με τα χέρια, χτυπήματα με τα πόδια, λαβές, κλειδώματα, ανατροπές, πτώσεις, πνιγμοί κ.α.

Τα όπλα αποτελούν βασικό κομμάτι της τέχνης μας, μέσα απο τις σχολές Ko Ryu Bujutsu 古流 武術 και διδάσκονται και ως οπλισμένος εναντίον οπλισμένου, αλλά και ως άοπλος εναντίον οπλισμένου. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται: Σπαθί (Katana – 刀) Mαχαίρι (Tantō – 短刀) Ράβδος μεγάλη (Bō – 棒) Ράβδος μεσαία (Jō – 杖) Ράβδος μικρή (Hanbō – 半棒) κρυφές ιπταμενες λεπίδές χεριών | Shuriken ( 手裏剣) Αλυσίδες (Kusari-Fundo – 鎖分銅) Σχοινιά (Hojō – 捕縄)

Οφέλη από την Διδασκαλία του Ninjutsu (忍術)
  • Μέσα από την Διδασκαλία του Ninjutsu (忍術) ο μαθητής αποκτά διάφορα οφέλη, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.
  • Ισχυρό και υγιές σώμα
  • Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης
  • Αυτοέλεγχος
  • Ισορροπία
  • Ευγένεια - Kαλοσύνη

Responsive image


Bujinkan Sakushin Dōjō – Thessaloniki – Ninpō Taijutsu | Koryu
武神館作神道場
テッサロニキ 忍法体術古流

Εκπαιδευτείτε στο πληρέστερο, αρτιότερο και μοναδικό σύστημα πολεμικών τεχνών του Sōke Dr. Masaaki Hatsumi (初見良昭) με πάνω από μία χιλιετία αδιάσπαστης γενεαλογίας πραγματικής παραδοσιακής Ιαπωνικής πολεμικής τέχνης. Εκπαιδευτείτε στην αρχαία τέχνη των Samurai (侍) και των Shinobi (忍び) – Ninja (忍者). Μάθετε τις τεχνικές της ένοπλης και άοπλης μάχης – αυτοάμυνας οι οποίες είναι αποτελεσματικές και κατάλληλες για όλους ανεξάρτητα από το φύλο ή το σωματότυπο.